ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ e - SHOP του www.emeli.gr
Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας κατάστημα!

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα www.emeli.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας ΤΑΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΦΜ: 129773241, ΔΟΥ : Μοσχάτου), που εδρεύει στην οδό Ιθάκης 56, Αγ. Ι. Ρέντης, Τ.Κ. 18233, Tηλ: 6949364699.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά τη διάρκεια δημιουργίας ενός λογαριασμού, θα χρειαστεί να δηλώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας (εκεί που θα αποστέλλονται και τα προϊόντα), τον αριθμό του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) κλπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας
Η διαδικασία αυτή γίνεται μια φορά. Κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε και να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα χρειάζεται μόνον η εισαγωγή του e-mail σας (ως κωδικού εισόδου) και του "μυστικού κωδικού εισόδου" (password).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H Ιστοσελίδα www.emeli.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Στην περίπτωση που δεν έχετε ενηλικιωθεί (δεν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.emeli.gr μόνο για περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, ενώ αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο με τη συμμετοχή ενός εκ των γονέων σας ή του κηδεμόνα σας.
Το www.emeli.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αρνηθεί παραγγελίες ή να διαγράψει λογαριασμούς πελατών, καθώς και να αφαιρέσει ή να αλλάξει το περιεχόμενο του www.emeli.gr κατά την απόλυτη κρίση του εφόσον θεωρεί ότι πιθανά να θίγονται τα συμφέροντά του και και με σκοπό να τα προστατεύει.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.emeli.gr είναι: Ελληνικό μέλι, μελισσοκομικά προϊόντα, προϊόντα ομορφίας με βάση το μέλι, αλείμματα με μέλι, σνακς με μέλι, προϊόντα για κατοικίδια με βάση το μέλι.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 6949364699. Η δυνατότητα αυτή, σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Ο καταναλωτής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί .
• Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση.
• Η αγορά θα πρέπει να έχει γίνει εντός Ελλάδος.
• Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία
• Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση.
• Θα πρέπει να έχει γίνει πρότερη συνεννόηση με το κατάστημά μας.
• Δεν θα πρέπει να έχουν περάσει περισσότερες από 14 ημέρες από την αγορά των αγαθών.
• Επιστροφές δεν γίνονται σε είδη που έχουν αγοραστεί σε ειδική προσφορά.
• Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.emeli.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με τη χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας σας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων..
3. Αντικαταβολή
3. Με Τραπεζική Κατάθεση, στον λογαριασμό της εταιρείας, πριν την αποστολή της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Νούμερο λογαριασμού 5136 0868 05267
ΙΒΑΝ GR24 0172 1360 0051 3608 6805 267
Δικαιούχος: Ταμπάρης Ιωάννης
και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με την λήψη του αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής και την εμφάνιση του ποσού στον λογαριασμό μας, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος
Επίσης στο www.emeli.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Ο τρόπος χρέωσης και αποστολής των προϊόντων γίνεται ανάλογα με το είδος του προϊόντος.

Για προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν μέσω courier (Σε όλη την Ελλάδα)
Για αποστολή εντός του νομού Αττικής και βάρος έως 2 κιλά: 3,00€
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής και βάρος έως 2 κιλά: 4,00€
Για αποστολή εντός του νομού Αττικής και βάρος 2 έως 4 κιλά: 4,00€
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής και βάρος 2 έως 4 κιλά: 5,50€
Για αποστολή εντός του νομού Αττικής και βάρος 4 έως 6 κιλά: 6,00€
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής και βάρος 4 έως 6 κιλά: 7,00€
Για αποστολή εντός του νομού Αττικής και βάρος πάνω από 6 κιλά: 10,00€
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής και βάρος πάνω από 6 κιλά: 12,90€

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
• Για παράδοση εντός Αττικής 2-7 εργάσιμες ημέρες.
• Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3-10 εργάσιμες ημέρες.
• Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5-12 εργάσιμες ημέρες.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.emeli.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΔΙΑΦΟΡΑ
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Ευθύνη www.emeli.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα (πλην των φυτών) παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.